WIJ NODIGEN IEDEREEN UIT OM TE PROBEREN EN MEE TE DOEN MET ONS

LESTIJDEN

De leraar Gordon Setroredjo 


Mijn naam is Gordon Setroredjo (1976) en onderwijst het Gerak Saka in Nederland vanaf 2014 onder supervisie van Guru Besar Rein Rellum.

Martial arts beoefen ik vanaf mijn 11e jaar. Van oorsprong beoefende ik jarenlang Taekwondo, Karate en jiu-jitsu waarbij wekelijks 5 dagen/avonden werd getraind.


Als je ergens heel goed in wilt worden, moet je daar ook heel veel tijd aan gaan besteden en investeren.

Ik zeg ook altijd; Focus is de grootste kracht om je dromen te kunnen realiseren.

 

Op latere leeftijd wilde ik meer gaan betekenen voor het Javaanse cultuur en was ik op zoek om pencak silat te kunnen beoefenen. Het mocht zo zijn dat ik in 2006 Guru Besar Rein Rellum op mijn pad kwam. Het systeem wat Rein Rellum me liet zien had me helemaal “weggeblazen”.

 

Vanwege mijn jarenlange ervaring als martial artist heb ik de eer gehad om vanaf 2007 privétrainingen te kunnen volgen bij mijn leraar. Naast de reguliere lessen trainde ik privé nog 4 dagen per week het Gerak Saka systeem in het achtertuin of woonkamer van Rein Rellum.

Dit heeft geleid dat ik lessen mocht verzorgen vanaf 2014 voor onze stichting Perguruan Pencak Silat Gerak Saka.

DONDERDAG 

19:30 - 21:00 UUR

ZATERDAG (KIDS)

10:00 - 11:00 UUR (KIDS)

ZATERDAG 

11:00 - 12:30 (VOLWASSENEN)

HET TEAMVanwege trouwe dienst aan hun leraar en het jarenlang beoefenen van Gerak Saka, heb ik leerlingen opgeleid als instructeurs. Deze instructeurs helpen met het begeleiden van de lessen en nieuwe leerlingen.


Gerak Saka wordt ook ondersteund door de volgende instructeurs:


Arnold, Peter, Rutger & Raymond


Gerak Saka vormen


Het Gerak Saka bevat twee vormen ongewapend en gewapend.

Gewapend worden meestal gebruikt van karambit/messen, stokken en golok

Het ongewapend vechten is het simultaan uitvoeren van je verdediging + aanval. Dit noemen we Jalan Satu.Copyright © Alle rechten voorbehouden